Julklapp mormor och farmor

Julklapp till mormor eller farmor

julklapp mormor farmorDet är såklart att din kära mormor och farmor ska ha varsin julklapp! Visst är det barnen som tycker det är roligast att få julklappar men faktum är att vi aldrig blir för gamla för att få en julklapp.

Vare sig du är ute efter julklappstips till din mormor eller din farmor så hoppas jag att tipsen du får på den här sidan kommer ge dig en bra idé på vad du kan köpa. Låt mormor/farmor få någon som hon sent kommer glömma, lycka till!

Mormors filt

snug-rug-julklappstips-mys

Låt din mormor eller farmor bli ägare till världens just nu mysigast filt. Finns i många färger men visst passar rött bra till julen?

Köp här >>

Lyckopeng

lyckomynt-i-julklapp-2016

Önskar du henne all lycka i världen så kan du ge den här symboliska pengen som ska bringa henne tur. En billig julklapp som är fin att ge tillsammans med något mer.

Köp här >>

ArtsInStone

stenplatta-i-julklapp-2016

Vad tror du hon skulle gilla av att få de här varma orden på en fin stenplatta? En julklapp hon kommer ha framme och få glädje av under resten av livet tror vi i vilket fall.


Skinnförkläde

forkladde-i-skinn-rea

Du som vill ge henne en förkläde som minst sagt är lyxigt ska kolla in det här. Helt i skinn och till ett överkomligt pris dessutom. Slå till om det ännu finns några kvar till det rabatterade priset.

Köp här >>

Matkasse

julklappstips matkasse 1
En matkasse är så mycket mer än bara mat det är även nya spännande recept och lyx att få levererad hem. Skriv koden på ett julkort så kommer hon bli mycket glad tror jag.

Köp här >>

Graverat

Elise halsbandNågot jag tror att de flesta mor eller farföräldrar skulle gilla lite extra är ett snyggt graverat smycke. Detta hjärta är bara ett av många du kan välja att ge henne.

Köp här >>


Vetekudde

vetekudde julen 2015

Gammal svensk folkmedicin i form av en vetekudde som både kan värmas och kylas är en omtänksam julklapp till alla i familjen, kanske speciellt till äldre personer.

Köp här >>

Tebox

tebox-julklappstips

Om du tyckte en brödbox var för mycket så kanske en tebox är en mer passande gåva till din mormor/farmor? Passar perfekt att sätta fram på soffbordet tillsammans med varmt vatten.

Köp här >>

Nyckelring

nyckelring-med-text-2016

Okej så du vill att hon ska få något personligt men julklappen får inte kosta allt för mycket? Att låta få några fina ord graverade på den här nyckelringen är ett toppentips till julafton 2017.

Köp här >>


Lyxbehandling

Att få en lyxbehandling som varar i över 3 timmar är en upplevelse som får de flesta kvinnor att jubla. Tror du att mormor/farmor skulle gilla denna fina julklapp? Klipp till på ett värdebevis för 1950 kronor och låt hon sen boka in ett datum som passar.

Spökvandring

spokvandring-i-julklapp

Att uppleva nya saker som att gå på en spökvandring är julklappen du väljer till hon som älskar att ha roliga saker att se fram emot. Slå till på ett värdebevis till dig också så kan ni uppleva tillsammans.

Köp här >>

Skicka nalle

julnalle-mor-2016

Skicka en nalle i julens tecken och värm mormor/farmor rejält hela julen lång. Finns ett gäng olika söta nallar att välja bland och de alla går ner i brevlådan.

Köp här >>

Skärbräda

skarbrada-med-personligt-foto

Att ge fotopresenter är omtyckt av de som är äldre och vill ha många minnen. Letar du efter något annorlunda att ge det där fina kortet på? En skärbräda kommer överraska till julen 2017.

Köp här >>


Att ge en prenumeration är alltid uppskattat. 

Tidningar julklappstips 2015

Fotmassage

fotmassage-julklappstips-2016

Har du 1495 kronor att lägga på julklappen till din mormor/farmor så är den här maskinen som masserar fötterna ett skönt val som hon förmodligen kommer älska.

Köp här >>

Fotopussel

fotopussel julklappGillar hon att lägga pussel? Då är ett fotopussel en helt klockren julklapp som både kommer bjuda på klurande och till slut bli ett fint kort på något du valt.

Köp här >>

Mightymug

muggen stabil julklappstips

En rolig och väldigt praktisk mugg som passar att ge vem som helst i julklapp. Om farmor eller mormor gillar att dricka kaffe är den här muggen ett bra val, kolla in den.

Köp här >>


Grönsaks-spinner

spinner-gronsaker-julklappstips

Den här julklappen ger du till hon som gillar att laga mat på ett snyggt sätt. 99 kronor är den billigaste vi kunde hitta, visst är det ett bra pris?

Köp här >>

FB30

fb30-julklapp

Ett fotbad som bjuder på 3 olika lägen kan väl aldrig slå fel? Gammal som ung gillar att stoppa ner fötterna i varmt vatten. Kanske köper du ett till mamma också?

Köp här >>

Smyckesträd

smyckestrad-julklapp

Har hon många smycken som ligger huller som buller? Då är detta träd valet att dekorera med allt som bara nu ligger. Som bilden visar finns 3 färger att välja bland.

Köp här >>


Aventus för henne

parfym-dam-klar

Du som känner för att ge mormor/farmor en parfym som kommer göra hennes väninnor fulla av avund slår till på den här flaskan. Aventus är en dyr parfym som det länge jobbats med att färdigställa. Närmare tre år tog det. Hon kommer lukta som drottningar, kejsarinnor och andra mäktiga kvinnor. Slå till nu för att vara säker på att hinna få en flaska.

Fotvärmare

fotvärmare julklappstips

Kanske det lyxigaste som finns förutom fotbad då när kalla fötter ska värmas. Gammal svensk folktradition som kommer göra mormor/farmor mycket glad.

Köp här >>

Fiskpedikyr

pedikyr julklapp 2014

En upplevelse är en julklapp som ger glädje och spänning när den ges och just denna kommer ge lena och fina fötter när fiskarna har nafsat klart. Populär gåva till alla kvinnor.

Köp här >>

Matböcker

matbok bagare

Om hon är intresserad av mat och matlagning så är en bok inom området helrätt att ge henne. Utbudet och stort och den här om gröna drinkar är endast en.

Köp här >>


interflora julblommor 2015 bred

 

Grytlappar

grytlappar-till-mamma-i-julklapp

Ja visst kan grytlappar vara exakt hur tråkiga som helst, eller som i det här fallet väldigt exklusiva. Dessa är i läder och kommer göra hela köket till ett roligare ställe att vara på.

Köp här >>

Luftfuktare

luftfuktare julklapparOm luften i hemmet är för torr kan det ge torra och irriterande ögon. Den här fuktaren fyller inte bara en funktion, utan två. Den andra är att det är en snygg inredningsdetalj.

Köp här >>

Spikmatta

spikmatta orginal julklapp till mammaAtt lägga sig en stund på en matta med små plastspikar kan göra underverk för energin. Stressen släpper på ett härligt sätt. Spikmattan är ett stående julklappstips.

Köp här >>


Durkslag

durkslag julklappstips

Att skölja maten är viktigt sa basiller försvinner så gott det går. Med detta durkslag gör hon den på ett smidigt sätt eftersom det går att fälla ihop.

Köp här >>

Känslokoppar

känslokoppar

Koppar som kaffet kan drickas ur och som kan symbolisera vilket humör hon är på för dagen. Roliga koppar som passar att ge alla som dricker kaffe eller te i julklapp.

Köp här >>

Halsband

halsband julklappstips 2014

Vem gillar inte smycken? En julklapp som passar att ge till såväl ung som gammal. Välj att få en graverad text med ”Världens bästa mormor” eller något sådant. En toppenklapp.

Köp här >>


Massagekudde

massagekudde-brun

Stela ryggar är allt annat än skönt, men som tur är finns det massagekuddar likt denna. Hög kvalité på denna kudde som hon kommer ha nytta av flera år framöver. En skön överraskning 2017.

Köp här >>

Twilight

fågelbord upplyst

Om mormor eller farmor gillar att mata fåglarna så är det här upplysta bordet julklappstipset att kika närmare på. Stiligt som få andra fågelbord eller hur?

Köp här >>

Fönstertvätt

fönstertvättare julklapp 2015

En tvättare som gör fönstren och speglarna rena med ett bra resultat, varje gång. Vem har inte blivit irriterad över att det är svårt att få bort alla ränder? Inte ett problem längre! 

Köp här >>


Mystofflor

tofflor-dam-kamel

Vem vill inte vara varmt och go om fötterna såhär i vintertid? Genom att satsa på den här varma julklappen så kan nivån på kvällsmyset stegras rejält.

Köp här >>

Fridgeezoo

frysdjur julklappstips

Nej det är absolut inte bara gamla människor som glömmer att stänga kylskåpet så dessa små ”djur” som säger till när dörren är öppen är en bra julklapp till alla.

Köp här >>

Julpussel

julpussel-2016

Att få ta det lugnt och sitta och klura på ett julpussel i mellandagarna låter väl skönt? Tror du mormor eller farmor skulle gilla det så slå till på den här boxen som innehåller två pussel med julmotiv.

Köp här >>


Termos med gravyr

termos-gravyr-mormor-farmor

Är långa promenader i skogen med en eller ett par fikaraster något som hon sätter högt värde på? Då är en termos med gravyr julklappen som kommer bli omtyckt. En mängd olika storlekar och färger att välja bland. Priset är från 310 kronor, och då ingår även gravyr.

Apportkanon

ifetch julklapp djur

Har hon en hund som har mer energi än hon? Då är den här julklappen perfekt eftersom den rastar hunden samtidigt som mormor/farmor vilar.

Köp här >>

Smyckeskrin

smyckesskrin julklapp mamma 2014

Julklappstips till hon som har många smycken utan någon speciell plats att lägga alla på. Ett smyckeskrin med en text som ”världens bästa farmor” kommer gå hem!

Köp här >>

Träna hemma

träna hemma bok
Alla bör träna, men till olika grad eftersom kroppen inte orkar lika mycket desto äldre vi blir. Den här bocken ger tips på några bra övningar att göra i hemmet.

Köp här >>


Massage

massage julklappstipsAlla mår då och då bra av en skön massage och det passar kanske som bäst att ge till äldre personer. Låt henne få något att se fram emot!

Köp här >>

Smetfördelare

smetfördelare

Om hon brukar baka så är den här smetfördelaren helrätt att ge som julklapp 2017. En enkel innovation hjälper mycket i köket. 

Köp här >>

Fotokalender

fotokalender julklappstips mormor

Vissa äldre föredrar en vanlig kalender framför de digitala som finns i våra telefoner och så vidare. Ge en fotokalender för 2017.

Köp här >>


Framkallat

fotoprodukter julklappar 2014

Att ge bort kort och fotoprodukter är en av de bästa julklapparna. Framkalla de bästa korten på barnbarnet, det vill säga på dig. Eller kanske även på dina barn?

Köp här >>

Doftpinnar

doftpinnar-nytvattad

Att ge en klapp som sprider härliga aromer i hemmet är alltid rätt. Att välja doftpinnar är extra roligt, speciellt om hon aldrig provat sådana förut. Doften ”nytvättat” är populär!

Köp här >>

Mormorbok

bok mormor julklapp 2015

En bok som kommer värma mormors hjärta rejält på julafton 2017. Finns även som ”världens finaste farmor” också och kostar 75 kronor.

Köp här >>


Bästa fotfilen

fotfil velvet julklapparDet här fotfilen kanske passar som allra bäst att ge till mormor eller farmor. Gör fötterna lena och fräscha på ett kick. Storsäljare till julen 2017. 

Köp här >>

Våffelskålar

julklappstips-2016-vaffelskal

 

Är hon en fantast av efterrätter så är den har mindre versionen av våffeljärnet julklappen hon kommer gilla. Små skålar som till exempel passar att ha bär i som på bilden.

Köp här >>

Kockkniv

kockkniv-i-julklapp

Har hon något riktigt bra kockkniv? Alla som gillar att laga mat är förtjänta av en kniv av kvalité. Den här går att göra personlig genom gravyr. En fin julklapp som kan användas väldigt många år.

Köp här >>


Doftljus

julklapp farmor

Doftljus med vackra texten ”Farmor (mormor) du är kärlek och värme. Hon kommer bli så glad!

Köp här >>

Korsord

korsord julklapp mormor farmor

Ge mormor eller farmor en prenumeration på den här korsordstidningen. 13, 26 eller 52 nummer.

Köp här >>

Farmor ljus

farmor ljus julklappstips

Ett ljus som beskriver vad du känner för din farmor (eller mormor) om du nu gör det? Hoppas det i vilket fall, hon kommer bli glad.

Köp här >>

RibbonWick

stort-doftljus

Vill du ge ett ljus som doftar men tycker det är en för liten och billig julklapp? Då ska du kolla in de här minst sagt stora doftljuset!

Köp här >>

Lyktor

ljuslyktor-tips-pa-klapp

Tyckte du megaljuset va lite väl så kanske en lykta för ett vanligt stearinljus känns bättre? Fina lyktor med budskap. Helt okej pris också så kolla in dem.

Köp här >>

Glasängel

glasnalle-julenEn liten ängel är den symboliska julklappen som du ger för att förmedla ett varmt budskap till henne. Kanske läge att slå till på en till alla i hela släkten?

Köp här >>

Låt hon bestämma upplevelse

vardebevis-som-julklapp-till-anstallda-2016

Är du ute i sista minuten eller vill du bara fixa en julklapp på ett väldigt snabbt och smidigt sätt? Klicka i ett värdebevis på en upplevelse! Hon väljer om det används till en massage, ansiktsbehandling, middag eller kanske en chokladprovning. Ja det finns att välja på om vi säger så.

Kommer levererat i en snygg presentbox, en passande julklapp till vem du än söker till!

3 tidningar som kan passa mormor/farmor

Hemmet

skona-hem-tidning-till-julen-2016

Att fixa till i hemmet så inredningen matchar från topp till tå är ett uppdrag som blir lite lättare med tidningen sköna hem. Hur många nummer väljer du att ge henne till julen 2017?

Köp här >>

Allmänt

elle-tidning-i-julklapp

Att mode och trender är många kvinnor intresse nummer 1 råder det väl inget tvivel om? Slå till på en prenumeration av tidningen Elle och bjud på många timmars skön läsning. 

Köp här >>

Välmående

ma-bra-tidning-i-julklapp

Att må bra är alltid viktigt och den här tidningen ger de små råden som kan bli så betydelsefulla. Julklappen visar även att du bryr dig om hennes hälsa och vill henne så väl som bara möjligt är.

Köp här >>

personliga julklappar 2015 gp

Tidningar julklappstips 2015

Julklappstips mormor och farmor

De produkter ovan är relativt ”enkla julklappar” som inte kan bli fel vara sig du är ute efter tips till din mormor eller farmor. Jag tror att de flesta som är äldre sätter stort värde på att de får en gåva mer än vad gåvan faktiskt är. Köp något inte allt för dyrt och satsa på att köpa henne en fin bukett med blommor eller baka något gott att bjuda på. Som alltid är en julklapp inte det som är viktigaste, det är minst lika viktigt hur du ger klappen så ta dig tid att slå in den fint och skriv några fina meningar på ett julkort. Kolla även in sidan julklappstips till mamma där du säkert kan finna något bra.

Lycka till och hoppas julklappstipsen hjälpte dig!