Julgranskulor

Julgranskulor

julgranskulorAtt ta in en gran är en svensk tradition som många inte tummar på till julen. Oavsett vilken gran du väljer så är det helrätt att dekorera den med julgranskulor av alla dess färger, former och designer. Dessa kulor som hängs i julgranen är så älskade av så många och desto större utbud du har desto större är chansen att då får till en så perfekt julgran som du önskar 2017.

Vita, röda, gröna eller någon annan färg är ditt val när du ska välja julgranskulor. De finns även i andra former som till exempel djur eller till och med en mustasch. Valet är ditt som sagt, vilka kulor vill du sätta i julgranen 2017?

Silver eller röda kulor i granen 2017

stor-banner-julgranskulor-2016

Ja det är alltid värt att ägna en liten tanke på hur du vill ha din julgran i år? En bra grund brukar att att slå till på ett stort paket med röda eller silverkulor. Ja varför inte en av båda? De här paketen tyckte vi var fina, och dessutom skapligt prisvärda då de kostar 69 kronor styck.

6-pack

julgranskulor-ahlens

Vill du ha mycket färg i julgranen men på ett dämpat sätt? Då har du hittat paketet med kulor, som dessutom är riktigt prisvärt med sina 49 kronor.

Köp här >>

27-pack

27pack-kulor

En förpackning är allt du behöver om du väljer dessa kulor. Finns i färgerna: Rött, silver eller guld. Vill du maximera granen så varför inte slå till på en av varje?

Köp här >>

Julgransskor

kulor julgranen fotbollFinns det supportrar till fotbollslaget Chelsea så är de här julgranskulorna som föreställer en fotbollssko ett givet val.

Köp här >>


Skriv ut och sätt in i kulan

julgranskula-med-plats-for-foto

Söker du efter kulor som kommer göra julgranen unik för er? Dessa kan du själv sätta in ett foto i! Om du väljer barnen, frun eller bilen väjer du. Vad du än håller kärt ska såklart sitta i granen. Säljs styckvis så tänk till på hur många du behöver för att bli nöjd.

Guld/silver/koppar

guld-silver-julgranskulor

20 stycken fina kulor i färgerna: Guld, silver och koppar. Glöm inte att det även går att dekorera andra saker än granen. Varför inte sätta några julkulor i fönster eller lägga på tv-bänken?

Köp här >>

Fjädrar

fjadrar-i-kulan Vid en första blick kan det här se ut som en helt vanlig vit kula. Kollar du närmare så ser du att de ligger fjädrar inuti den. Snyggt att kombinera med de hjärtformade.

Köp här >>

Julgranskottar

julgranskottar-12-pack

Att mixa kulor med fina julgranskottar kan ge en helhet i årets julgran. Här kan du välja mellan färgernas silver och guld. Vårt tips är att ta silver, den färgen går bra ihop med julgransglittret.

Köp här >>

Låt julgranen få se firandet

Det är väl klart julgranen ska få ett par ögon till julen 2017 eller hur? Två små kulor kan ge den ståtliga granen ett helt nytt utseende. De är tyvärr inte helt gratis då du får punga ut 99 kronor för endast dessa två julgranskulor.

Fotokulor

julgranskulor fotoVad sägs om att leta på dina finaste kort och sedan få fina julgranskulor med dessa på? Ett roligt tillägg som garanterat kommer få just er julgran högst personlig!

Köp här >>

Fjärrstyrda

lysande julkulorSå himla coola julkulor som lyser och du styr de enkelt via en fjärrkontroll! Finns i färgerna guld, vit och såklart julens röda färg.

Köp här >>

Veckade

svart-kula-julen-2016

Med glitter och veck utmärker sig den här julgranskulan. Att blanda ett par olika kulor är inte alls fel och de här bryter av julen röda, gröna och vita färger rätt så rejält.

Köp här >>


Star Wars julgranskulor

julgranskulor-star-wars

Är det kulor till barnens julgran ni letar efter? Om Star Wars är omtyckt så är förmodligen även dessa fina julgranskulor det. Finns i ett gäng olika utföranden och just setet på bilden kallas för Imperiet.

Blandade

julkulor rgnbågeDu som har svårt att välja en färg på julkulorna får med detta pack 6 olika färger på en gång. Exklusiva kulor för dig som vill ha fina grejer.

Köp här >>

Julskäggskulor

kulor för julskäggetDet är väl inte bara julgranen som ska pyntas med kulor? Har du ett rejält skägg så kan du pynta även det! Kommer göra succé på julaftonen.

Köp här >>

Alessi

julgranskula
Handgjorda och de exklusivaste julkulorna du kan hitta bör vara de från ”Alessi”. Att de kostar runt 170 kronor styck kanske inte är ett problem?!

Köp här >>

Julkulor inte bara till granen

Att julkulor huvudsakliga syfte är att hänga i granen och utstråla julstämning är det inget snack om eller hur? Men julgranen är långt ifrån det enda ställe som du kan pynta med dessa kulor. Många väljer att även hänga de i till exempel gardinstången eller i köksluckor. Att julpynta ett hem är en personlig grej så tycker du att det ska vara fullt med julgranskulor inne på toaletten ska du givetvis även dekorera badrummet med mängder av julkulor i passande färger.

Om vi återgår till dess tänkte syfte, att agera pynt i julgranen, så är det många som vill ha ny design på den varje år. 2017 års plastgran eller den livs levande granen ska absolut inte se ut som den gjorde fjolåret. Grunden till att fixa den nya stilen är, just det ja, julgranskulor! Om du är en av alla de som vill att julens heligaste inslag granen ska få nytt utseende så gäller det också att ha mängder av kulor på lager så att du kan få till det där perfekta utseendet.

Ett förslag är att skaffa dig ett grundutbud med ett ”rör” av varje färg. Satsa på att åtminstone köpa de vanligaste färgerna som är röd, vit och grön. Vill du sen sätta en unik prägel på julgranen kan du välja att ”toppa” med ett par kulor från till exempel märket Alessi, de som kostade runt 170 kronor styck alltså.

Andra former av kulor

Det är inte bara julgranskulor du kan hänga i granen utan det finns även mängder av andra former som kan läggas in under den här kategorin. När jag var liten så hade vi stora kottar som ”julkulor”. Även kulor som är hjärtformande är populära och går att fina i många butiker, både fysiska och online.

  • Skaffa ett grundutbud av julgranskulor så ökar chansen betydligt att du kommer bli hundra procent nöjd med din julgran.
  • En kula behöver inte vara helt rund för att kvala in till kategorin utan det mesta du sätter i julgranen kan anses vara en kula.
  • Är du osäker på vilken färg du ska välja satsa på ett packet som innehåller många olika. Eventuellt klipper du till på flera sådana packet så att du får 2-3 av varje färg.

Om du inte skaffat någon gran att hänga julgranskulorna i än ta och surfa in på sidan om plastgranar. Hoppas sidan julklappstipsen.nu hjälper dig hitta julklappar och tillbehör till julen 2017!