Festliga julklappar

Festliga julklappar och nyårspresenter

Gillar du att ge något festligt i julklapp? Dessa julklappstips fungerar perfekt att ge både till personen som anordnar julfesten som till morfar på självaste julafton, det är ju trots allt bara en vecka till nyår så varför inte ge en tidig nyårspresent. Att ta en kall öl, en glas gott rött vin eller festa till det rejält med ett glas champagne är uppskattat av många.

Som nämnt är det endast en vecka mellan jul och nyår, det gör julen till ett riktigt bra tillfälle att ge en gåva som fungerar som en slags nyårsgåva. Hoppas dessa festliga julklappstips hjälper dig hitta en bra gåva till någon som gillar att festa till det ibland.

Bålskålsset

balskal-som-nyarspresent

En nyårspresent till dig själv eller till den som fixar med nyårsfesten. En bålskål, en slav och 6 stycken koppar. Köp även något roligt att blanda i den nya skålen.

Köp här >>

PerfektDrink

perfekt drink julklapp

Visst vore det smidigt om någon eller något sa till exakt hur drinken ska blandas. Det är precis vad den här prylen gör! Bli en bartender i världsklass på ett ögonblick.

Köp här >>

Upplevelse

upplevelse-i-julklapp-2016

Är du bortbjuden och letar en present som garanterat kommer passa? Ge ett värdebevis på en upplevelse! Om personen som går på en vinprovning, skjuter pistol eller tar en massage är helt upp till denna.

Köp här >>


Kylare/värmare

kyla värme vin

Visst är temperaturen avgörande hur väl ett vin smakar med den här som både går att frysa i frysen och värma i mikron får du just temperaturen som den ska.

Köp här >>

Megabloss

stora tomtebloss

Är det mer något roligt du är på jakt efter att ta med på nyårsfesten? Ett eller några pack med jättebloss är ett minst sagt sprakande inslag.

Köp här >>

Minikyl

minikyl julkappstips fest

En lyxig kyl som enkelt kan sättas i vardagsrummet, båten, bilen eller vart nu den kalla drycken önskas. Finns i 4 fin färger som är röd, blå, svart och vit.

Köp här >>


1 meter höga ballonger

ballonger-med-siffror-nyarspresent

Söker du något att ta med på nyårsfesten? Det ska vara något speciellt som alla lägger märke till tro? Klipp till på 4 stycken ballonger som tillsammans bildar vårt nya år, 2017! Effektfullt och roligt som kommer ge gästerna ett minne som inte bleknar.

Ishink

champagne hink nyårsgåva julklapp

Kanske en optimal nyårspresent är att ge en hink som kan hålla skumpan väl kyld. Denna hink med tillhörande ställ i ask är bland det finaste du kan ge.

Köp här >>

Partyset

partyset för vinprovning julklappstips

Hade du tänkt ordna en vinprovning? Eller ännu bättre ge bort detta set och låt någon annan fixa med en provning av den underbara drycken vin. 229 kronor.

Köp här >>

LED

led lampor till festen

Stämning är viktig för att få till en bra fest. Ett 4-pack med dessa lyktor gör att det finns alla förutsättningar i världen för att stämning ska hamna på en hög nivå. 

Köp här >>


Ballonger

sifferballonger som julklapp

Ballonger till festen är ett måste om det handlar om ett jubileum, födelsedag eller nyår. De med  siffror är inte helt gratis (49kr) så då passar de perfekt att ge i julklapp.

Köp här >>

Öltorn

öltapp julklappstips nyårsgåva

Med den här gåvan låter du någon göra sin egna lilla bar i hemmet. Rymmer 3 liter öl eller annan dryck och har en smidig tapp att tappa ur.

Köp här >>

Sabel

champagnesabel nyårsgåva

Ännu en grej som kanske mest går in under namnet nyårsgåva. En dyr sabel men ack så snygg och exklusiv, en riktigt fin julklapp eller nyårspresent!

Köp här >>


Paddle

shotglas julklappar med trä

En paddle med shotglas gör att den lyckliga som får den här julklappen kan servera sig själv och sina vänner på ett snyggt sätt. Dyr, fin och en bra festlig gåva!

Köp här >>

Plunta

plunta plus glas julklapp

En plunta som dessutom bjuder på ett shotglas som går att dra ut ur pluntan! Att ta med en skvätt värmande glögg eller liknade är väl gott?

Köp här >>

Ölbong

bong julgåva fest

Den lilla tratten som är en partyhöjare utan dess like. Finns många varianter att välja på, den här är bland de bättre och heter ”Ultimate”.

Köp här >>


Strobe

strobe julklapp

En gåva som gör att möjligheten att förvandla valfritt rum till kraftfullt disco är fullt möjligt. LED-teknik och ett riktigt bra pris på 299 kronor!

Köp här >>

Shotspel

shotspel nyårspresent

Vill du att festen ska komma igång rejält är ett spel något att satsa på. Att ge bort ett roulette med aningen annat upplägg kommer ge många skratt.

Köp här >>

Vinställ

vinställ julklapp 2015

Tror du det kommer drickas vin på julfesten, nyårsfesten eller vilken fest som helst? Ett vinställ är något som de flesta någon gång kommer ha nytta av.

Köp här >>

Förfestspelet

förfestspelet julklappstips

Det är viktigt att få till rätt stämning på en fest och det här spelet ser till att festen får den start som den förtjänar. För upp till 8 spelare samtidigt.

Köp här >>

Kylsten

kylsten julklapp

Kyld dricka är väl godast? Dessa kuber består av täljsten som håller både kyla och värme väldigt bra. Kyler drickan utan att späda ut den.

Köp här >>

Fylletornet

fylletornet julklappstips

Klassisk spel som fungerar lika bra på festen som ett helt vanligt spel en söndagskväll. Den som river brukar få dricka ett straff som bestäms innan, eller är det en vinst?

Köp här >>


Ölglas

stort ölglas julklappstips 2015

Sugen på en stor öl? Då är det här glaset perfekt som är julklappen att ge till den törstiga vännen. Hela 118 cl går det i glaset!

Köp här >>

Shotglas

blinkande shot som julklapp

Så fort du fyller upp detta shotglas med vätska så börjar det blinka i 3 olika färger. Coolare glas till festen får du leta efter! Säljs i 3 pack för 99 kronor.

Köp här >>

Dice&Drink

tärning shot

Snapsglas med en inbyggd tärning som bestämmer om det ska drickas eller om du får stå över en runda. Självklart medföljer ett lock.

Köp här >>


Festa med måtta

Jul och nyår brukar för majoriteten av oss innebära ledighet. En tid för att slappna av och umgås med varandra. För många är det dessutom en tid då utrymme för fest ges, inte minst till nyår väljer många att dricka champagne. Glöm inte att dricka med måtta så blir allt så mycket roligare, som julen och ledighet ska vara.

Hoppas du fick något tips som kan fungera som nyårspresent om inte annat. Om du inte redan gjort det kolla in de 150 populäraste julklapparna just nu som du finner på startsidan.