Billiga julklappar

Billiga julklappar

billiga julklappar bildNej en julklapp behöver inte vara dyr. Letar du efter billiga julklappar som kostar maximalt 150 kronor ska du kolla in prylarna på den här sidan! De kommer förhoppningsvis uppskattas minst lika mycket som en dyrare julklapp.

December månad kan vara väldigt ansträngande för ekonomin. Om du inte känner att du ha råd med julklappar ska du kolla in dessa tips på billiga julgåvor. Det är oftast själva gesten som är betydelsefull och inte så mycket vad klappen innehåller. Dina nära och kära kanske vet att du inte är någon Bill Gates och har det tillräckligt svårt att få det att gå ihop, även utan utgifterna för julklappar.

Satsa på julklappar till överkomligt pris.

billiga julklappar frågor och svarVad är en lindrig julklapp?

En julklapp ska inte kosta så mycket att det nämnvärt kommer påverka din levnadsstandard de kommande månaderna. Januari brukar ju sägas vara ”årets fattigaste månad”. Sätt dig inte i den fällan.

Det finns massor av julgåvor för runt 100 lappen. Se alla tips på julklappar till lågt pris här nedan.

Jag känner mig snål, är det rätt?

Nej det är inte alls rätt. Om du inte har god ekonomi så är en julklapp på en bekväm prisnivå bättre än ingen klapp alls. Det kan faktiskt bli en motsatt effekt här då dina nära och kära vet att du har det kärvt men ändå skaffat dom julklappar, då kommer du uppfattas som givmild.

Några övriga råd angående billiga klappar?

Kolla efter bra julklappar som är på rea. Onlinebutikerna brukar i regel alltid ha en massa erbjudanden och rea så passa på att utnyttja det.

Att vara ute i god tid är också ett värdefullt julklappstips. Då hinner du hitta alla de där klapparna till de lindrigaste priserna. 

Julklappar för max 150:-

Skärmrengörare

Visst är det lätt att ens mobil blir fettig då det konstans pekar på skärmen. Den här lilla rengöraren bör alla ha. 65 kronor så kan du hjälpa någon hålla nallen ren.

Köp här >>

Strumpor

sneakers billlig julklapp

Dessa kolla ”sneakers” har fått pris för sin coola design. Sköna, fina och framförallt billiga! 69 pix betalar du så har du en rolig julklapp.

Köp här >>

Magnetisk lera

Att leka med lera gör ofta att timmarna fullständigt flyger iväg. Har leran egenskaper som sticker ut blir det ännu roligare. Flera olika alternativ att välja bland.

Köp här >>


Läppbalsam

Det finns gott om läppbalsam och paketet från Kellogg´s var en nyhet för oss. Mjuka och återfuktade läppar på nolltid, men smak av några klassiska flingor.

Köp här >>

Fågelmatare

Priset för det är 85 kronor. Sätt upp på fönstret och sen är bara att luta sig tillbaks och njuta av att se de fina fåglarna som smaskar i sig av fågelmaten.

Köp här >>

Fotopussel

Vad vad tusan skulle det inte bara vara julklappstips under 150 kronor här? Helt korrekt och det här pusslet kvalar in med 1 krona till godo! Underbar julklapp som kommer uppskattas.

Köp här >>


Kudde

emojikuddar-kul-klapp

Omtyckta kuddar som föreställer våra älskade emojis är julklappstipset som med en krona kvalar in här på sidan. Just nu kan du dessutom slå till på 3 till priset av 2.

Köp här >>

Odla chili

En extra stark julklapp som är enkel att odla i hemmet. En box med det som behövs. Tänk va kul när du efter en tid kan bli bjuden på hemodlad chili, som du gett bort.

Köp här >>

Make-up set

makeup-set-billig-julklapp

Hela 12 delar som passar både för privat som professionellt bruk. Visst kan det tyckas att dessa sminkborstar är svindyra, men det är helt fel. Kolla in julklappstipset nu.

Köp här >>


Keramikhjärta

personliga-julklappar-hjarta-med-text

De små julklapparna kan bli de bästa, om de förmedlar rätt känsla. Dessa hjärtan i keramik gör just det! Är det en julklapp till föräldrarna är det på bilden passande. Annars finns det 32 till att välja bland.

Köp här >>

Ölpussel
billigt-pussel-till-olflaska

Vill du ha tips på en rolig kombination till ett bra pris? Slå till på det här pusslet som passar att sätta en julöl i. Klappen ger du sen till den törstiga pappan, mamman eller vem det än är.

Köp här >>

Isform
isform-som-billig-julklapp

En rolig isform behöver inte kosta många kronor och det finns mängder att välja bland. Vad sägs om den som bland annat göra klockrena isbitar till vodkan. 

Köp här >>


Varma stenar

varma-stenar-i-julklapp

Värm dessa stenar och känn hur de penetrerar musklerna och få spänningar att släppa. En fin julklapp att ge till personen som behöver koppla av mera. Julklappen blir din för 139 kronor.

Köp här >>

Ljuslykta
ljuslyktor-tips-pa-klapp

Dessa ljuslyktor är bara för mysiga, och helt rätt i juletider. Mörka månader behöver lysas och värmas upp med lite levande ljus. Finns en mängd olika texter så kolla in dem alla.

Köp här >>

Sanningen

billigt-sallskapsspel

Sällskapsspelet som heter ”Om sanningen ska fram” innehåller 300 frågor där medspelarna gissar vad du svarar. Hur kul som helst och passar att ge till både honom och henne. 

Köp här >>


Eget mobilskal

eget-mobilskal-billig-julklapp

Vore det inte trevligt att kunna måla sitt eget mobilskal? Nu är det möjligt! För en billig slant dessutom. Passar till den som har nyaste iPhone. 115 kronor är väl billigt?

Köp här >>

Lyckopeng

lyckomynt-i-julklapp-2016

För 39 kronor kan du ge en varm julklapp i form av en peng som ska bringa lycka. Visar att du bryr dig om personen och kan mycket väl bli klappen som värmer mest av alla.

Köp här >>

Gloves

kit pro handskar

Ett par handskar som främst är avsedda för grillning men som du ser på bilden fungerar även inomhus i köket. Kvalar precis in som en billig julklapp, 149 kronor kostar de.

Köp här >>


 

Himmelslyktor

himmelslyktor-billigt-julklappar

Himmelslyktor är det roliga, spännande och billiga julklappstipset som kommer lysa upp himmelen fint redan på julaftonskvällen. Kommer bli en dag att minnas för alla inblandade!

Köp här >>

Toagolf

toagolf-billig-present

Sitter du och försöker surfa rätt på en julklapp till personen som älskar golf? Och dessutom till en skapligt billig slant. Du fan precis julklappstipset som både lockar till skratt och kommer förbättra putten. 

Köp här >>

Stresskulor

stresskulor-julklappstips

Vad tror du om att ge bort 200 stålkulor som kan bilda väldigt många formationer? En underhållande klapp som faktiskt kostar under hundralappen! Hur bra som helst tycker vi.

Köp här >>


Arts In Stone

arts-in-stone-billig-julklapp-nya

Som vi varit inne på så är en billig klapp absolut inte mindre värd, om den ges med känsla. Dessa stenplattor kostar dig 79 kronor styck och kommer ge så mycket värme och kärlek. För tillfället finns ett utbud på 13 olika plattor. Vilken väljer du att ge bort i julklapp 2017?

Namnhandduk

namnhandduk julklappstips pojkvän 2015

Ja visst går handdukar alltid åt? De här kommer broderade med namn. Det finns väldigt många så förhoppningsvis finns något namn som passar in på den du vill ge en billig julklapp.

Köp här >>

Sheep Slippers

slippes-far-billig-klapp-2016

De här känns dyrare än 150 kronor kan tyckas men faktum är att de kvalar in här på sidan med endast 1 krona. En mysig jullapp som passar den som har fötter upp till storlek 41.

Köp här >>

Chips&dipp

chips-dip-skal

En billig skål som gör det möjligt att ha dippen nära chipsen. Perfekt att slå till på ett gäng sådana här skålar till hela familjen så slipper det bli trångt i skålarna framöver.

Köp här >>


Isskrapa

isskrapa billig julklapp

Att stå ute i kylan och skrapa rutorna på bilen är ingen höjdare, om inte den här isskrapan som är formad som snömannens hand är på det vill säga. 85 kronor så slipper någon frysa.

Köp här >>

E-cigg

e cigg julklapp 2015

Är det julklappstips till personen som gillar att röka du söker? Hjälp han/hon att röka på ett nyttigare sätt med hjälp av en e-cigg. Priserna är helt okej.

Köp här >>

Doftljus

billigt ljus julklappstips

Ett doftljus av kanske det allra populäraste märket Yankee Candle kan du hitta för så lite som 25 kronor. Ett tips är att slå till på 3-4 sådana och slå in i en fin julklapp.

Köp här >>


Mikrochips

chips mikro julklapp

Tillverkare för att på ett enkelt sätt göra helt egna chips i mikron! Det är inte bara chipsen som blir billig, den här spännande julklappen kostar bara 125 kronor.

Köp här >>

Hamburgepress

press mat julklappstips

Hamburgare kan vara en av de rätter som flest äter mest av. Att göra egna smarriga burgare med feta ost, chili eller vad som nu önskas är en höjdare.

Köp här >>

Yatzy

yatzy julklappar

Yatzy är spelet alla kan spela och som kan spelas om och om igen utan och tröttna. Om du söker billiga klappar ska du även kolla in övriga utbudet på Fyndiq.

Köp här >>


Skrikande flygapa för 34 kronor

flygapa-billig

Apan som skriker när den flyger genom luften. Ett roligt mjukisdjur till både vuxna och barn. Det är bara att hålla i armarna och dra svansen bakåt så flyger djuret all världens väg. Tror du någon skulle gilla att leka med denna i julklapp? Slå till för 34 kronor, som är halvpriset just nu.

Muggvärmare

usb kaffe värmare

Är det julklapp åt personen som gillar kaffe och brukar sitta en stor del av dagen fram datorn du söker till har du precis hittat en smart, billig och kul julgåva. 

Köp här >>

UNO

Uno kortspel julklappEn kortspel som alla lär sig på några minuter och kommer bara bli roligare desto mer ni spelar det. Perfekt att samla alla du firar jul med för ett parti.

Köp här >>

Klassiker

film klassisk julgåvaAtt slå till på ett par gamla klassiska filmer är så rätt det kan bli. Vintern är lång och då passar det extra bra att sitta inne och kolla på film. Billigt va ordet dessutom!

Köp här >>


Anti-Slip

anti glid mobil julklappstips

Visst kan det vara irriterande när mobiler och andra grejer åker runt i bilen. Med en liten pad så kommer prylarna ligga på plats. Julklappen ger du 39 kronor för.

Köp här >>

Powerbank

bp

Är inte en powerbank dyrt? Nej då det behöver dom inte vara. Den här kvalar precis in här på sidan med sina 149 kronor. Perfekt att ge den som älskar spela Pokemon Go spelet.

Köp här >>

Parkeringskiva

parkeringsskiva julklapp

P-skivan som kommer att hjälpa till att en tråkig bot aldrig mer sitter på bilen. En rolig men framförallt billig julgåva för så lite som 49 Kronor.

Köp här >>


Nattlampa

nattlampa stars jul

En nattlampa som lämpar sig för både gammal som ung. Förvandlar ett mörkt rum till ett mysigt universum. Faktum är att detta julklappstips är ett av de besökarna klickar mest på.

Köp här >>

Tvål

tvålar billig julkapp

Dessa tvålar vet du vart de har används. En julklapp som du kan ge till vem som helst, alla behöver väl tvål, eller hur?

Köp här >>

Näsdukar

näsdukar billig julgåva

Visst du kanske inte kan ge bort mycket pengar men du kan ge bort de här ”dyra” näsdukarna. De går åt i vinter. Roligt tips!

Köp här >>


3-pack doftblock för 89 kronor

doftblock-julklapp-som-inte-kostar-mycket

En billig och udda julklapp som överraskar, och som alla dessutom kan använda. Låter det intressant? Ta då och klipp till på det här 4-packet med träblock i cederträ. Luktar underbart och kan läggas i princip vart som helst.

Eget mobilskal

mugg-med-matare

Muggar av alla dess slag är bra val av julklappar när du inte har så stor budget. Den här med bränslemätare är väl cool? Fyll med varm dryck så blir mätaren röd och sen är det bara att följa mätaren när det börjar ta slut.

Köp här >>

Spargris

spargris-billig-med-hat

Det finns många spargrisar men är inte denna en av de sötare så säg? Spara för framtiden har aldrig varit tydligare. Perfekt att ge som en billig och rolig klapp till den du tycker ska lära sig spara mera.

Köp här >>

Ostbestick

ostbestick-julklappstips

Julklapp till den som älskar ost säger du? Ett par, eller rättare sagt 3 stycken ostbestick för billiga 95 kronor blir då vårt julklappstips. Materialet är bambu.

Köp här >>


Rubiks kub

Rubiks kub

Denna klassiska kub är hur kul som helst och är dessutom billig, från 109 kronor betalar du.

Köp här >>

Slagbella

slangbella-billig-klapp

Ja inte bara en slangbella utan fantastisk snygga helikoptrar spinner iväg i luften. Ja vad kan en sån här julklapp kosta då? Otroligt billigt med sina 19 kronor! 

Köp här >>

Skärbräda

julklappar 2014 skärbräda

Inte en vanlig skärbräda den här går att vika på mitten. Det kommer att underlätta då maten ska ner i skålar och så vidare.

Köp här >>


Prenumeration

tidningar billigt julkappstips

Favoriten bland billiga julklappar! 3 nummer+ premie brukar kosta 99 kronor. Kolla in utbudet nu.

Köp här >>

Duschtvål

duschtvål billigt julklappstips

En underbar duschtvål kostar inte så mycket men ger en underbar känsla. Vad sägs om jordgubbsdoft?

Köp här >>

Kinaschack

kinaschack billlig julklapp

Har du spelet kinaschack någon gång? Utifall vet du hur kul det är. Roligast av allt, det kostar 34 kronor!

Köp här >>


Tårtspade

tårtspade billig julklapp

En snygg tårtspade som är en färgstark accessoar till tårtan. Kul att ge bort innovativa julklappar eller hur?

Köp här >>

Snöglob

snöglob

Stilig snöglob där det enkelt går att göra en personlig stil då det går att välja bild själv. Kul julklapp till alla!

Köp här >>

Presentgodis

julklappsgodis-2016

Att ge bort en presentburk med riktat godis är ett billigt val på julklapp. 59 pix styck så varför inte slå till på en till mamma, en till pappa och en till partnern? Många att välja på!

Köp här >>


Armbandarmband till överkomligt pris

Armband behöver inte vara så dyrt så kolla in alla av billigare sort hos stayhard som har ett fin utbud av smycken.

Köp här >>

Gymhandskar

gymhandskar

Ja faktiskt så kostar inte de här schysst gymhandskarna från populära Better Bodies mer än 129 pix.

Köp här >>

Fotomugg

fotomugg för 99 pix

Ladda upp ett kort och vips så har du en fin fotomugg som kommer göra någon riktigt glad. 99 kronor.

Köp här >>


Alkotest

alkotest billig julklapp

En omtänksam julklapp till någon som gillar och festa till det. Svar på när det är säkert att köra bil igen.

Köp här >>

Shaker

smartshake billig julklapp

Gillar personen att träna? Då ska du köpa den här smartshaken som kostar 99 kronor, billigt och bra.

Köp här >>

Matskydd

matskydd billlig julklapp

Kanske inte helt optimalt mitt i vintern men vilken uppfinning. Ett skydd så inte flugor kommer åt maten.

Köp här >>


Plånbok

plånbok billigt julklappstips

Ja det är sant du får den här plånboken med egen text för det låga priset 149 kronor. Vad skriver du?

Köp här >>

Värmare

handvärmare billlig julklapp

Det är december och det är kallt. Ge bort en handvärmare i julklapp! Det värmer gott. 60 kronor betalar du.

Köp här >>

Lysstav

billigt hjärta julklapp 2014

En gullig kudde att ge till någon du gillar extra mycket. Vad kostar kalaset då? 34 kronor, grymt värde!

Köp här >>


Skovärmare

skovärmare billig gåva

På vintern är det lätt hänt att skorna blir blöta och måste torkas. Dessa fixar det på ett smidigt rätt.

Köp här >>

Pappershållare

hushållspapper

Det är december och det är kallt. Ge bort en handvärmare i julklapp! Det värmer gott. 60 kronor betalar du.

Köp här >>

Toapapper

toapapper cash billig klapp

Vet du någon som gillar pengar framför allt? Då är det här både en billig och rolig julklapp, 100 lax för 39 pix är en bra deal.

Köp här >>


Glasnalle

alskar-glasnalle-julklapp

Ännu en julklapp som förmedlar känslor och visst är de klapparna bland de finaste? 79 kronor och du har fixat och klart. Även här finns det många alternativ att välja bland.

Köp här >>

Bagagevåg

bagagevåg

Om du känner någon som ska ut på resa så går den här smidiga bagagevågen någon som kommer väl till hands.

Köp här >>

Lysstav

glow billlig julklapp

Hur mysiga som helst. Den här julklappen passar såväl gammal som ung. Sa jag billigt? Javisst, endast 20 kronor!

Köp här >>


Öppnare

valnöt billlig julklapp

Om du vet någon som tycker det är svårt att öppna nötter ska du köpa den här billiga julklappen. 65 kronor.

Köp här >>

Kuddhögtalare

kudde billlig julklapp

Detta är en riktigt favorit att ge bort som julklapp! Koppla in Spotify från telefonen och… somna. 85 pix är bra!

Köp här >>

Skostöre

skosnöre billlig julklapp

Dessa skosnören knyter sig själv. En cool julklapp som är riktigt billig, för 30 kronor kan du slå i dessa i julklappen.

Köp här >>

Hittade du ingen billig julklapp? Kolla in alla tips som coolstuff har genom att klicka på bilden här nedanför. Hoppas du hittar något där.

billiga cool klappar


Du ska absolut inte känna dig dålig bara för att du letar efter billiga julklappar. Du är inte ensam om att leta billiga presenter, faktum är att det förmodligen är väldigt många fler än du tror som inte har så många kronor att köpa julklapp för. Det är nog inte så många som erkänner det.

Att hitta julklappar till lågt pris är dock inte så svårt. Kolla till exempel in på smart saker som har mängder med presenttips till mycket förmånliga priser. Många av tipsen här är tagna från just den sidan då jag tycker prisnivån ligger på en överkomlig nivå.

Billigt behöver inte vara dåligt

Här kommer de bra nyheterna.. det finns massvis av julklappar som är billiga! På den här sidan kommer jag lägga fram ett antal julklappstips på några populära billiga presenter som är perfekt att ge bort i julklapp för dig som inte har möjlighet att spendera så mycket på klapparna. Ett tips är att även kolla in de övriga julklappstipsen på de sajter jag länkar till, jag har nämligen valt sådana som har gott om billiga produkter som kan passa bra till jul. En julklapp kan i princip vara allt mellan himmel och jord så jag lyfter fram grejer som jag tror kommer passa de flesta. Grejer som fått bra betyg eller som det snackas mycket om i media. Populära produkter helt enkelt.

Julklappar för alla

Julen och julklappar är för alla. En billig julklapp kan till exempel vara att du tillverkar något enkelt som inte alla behöver kosta många kronor. Gör mängder med lyktor av is som vackert lyser upp gården eller balkongen. Det kan vara din julklapp till alla de nära och kära du firar jul med. Billigt eller vad säger du?

Små enkla grejer som är billiga kan bli minst lika uppskattade som en väldigt dyr julklapp. Det är i vilket fall en fin gest, och den är viktigast av allt.

Hoppas något av ovanstående julklappstips hjälp dig så du kan köpa en julklapp utan att det måste kosta skjortan.
Känner du att julklapparna ändå är för dyra finns det så mycket mer du kan göra. Varför inte göra någon en tjänst i julklapp? Tänk utanför fysiska produkter.
Du ska aldrig känna att du är dålig och taskig för att du inte köper dyra julklappar. Din omgivningen vet förmodligen att det inte alltid är så lätt att få ekonomin att gå runt, även utan julafton och julklappar.

Dina lågpristips

Har du något tips på julklappar som går att köpa för ett överkomligt pris? Dela med dig så kan alla som besöker den här sidan dra nytta av tipsen. Tusen tack på förhand för att du hjälper mig att göra den här sidan till den bästa hemsidan att tipsa om julklappar!

Kolla även in alla tips på julklappar som du finner på startsidan.

Hoppas du kommit på vad du ska köpa för billig julklapp, god jul!