Vuxen

Adventskalendrar för vuxna

En tydlig trend vi på julklappstipsen lagt märke till senaste åren är efterfrågan på kalendrar för vuxna. Det finns alla möjliga sorts adventskalendrar att ge till sina vuxna barn, mamma, pappa eller sin älskling. Bland de populäraste finns kaffe, lakrits eller te bakom de 24 luckor som varje dag bjuder på en smakrik stund. Har du en fru eller flickvän som gillar smink? Då är någon av alla sminkkalendrar till advent en given vinnare till henne. Är det istället mannen som är förtjust i godis så finns det flertalet adventskalendrar med choklad, vingummi och andra delikatesser.

Till skillnad mot barnen så nöjer sig vuxna ofta med en adventskalender. Prisnivån brukar ligga relativt högt så det känns absolut inte snålt att ge bort endast en kalender. Tvärsom är det långt ifrån alla av oss lite äldre personer som räknar med att få någon adventskalender alls, och då blir överraskningen så mycket mer effektfull. Se våra tips här och förhoppningsvis finner ni flera möjliga utgåvor som aspirerar på att bli gåvan 2018. Glöm inte bort att det absolut inte är fel att skämma bort sig själv såhär i adventstider heller.

Vuxenkalendrar för mysigare advent

Te-kalendern

Säg den som inte dricker te? Extra passande är drycken under ruggiga december och det är också därför det är bland den populäraste adventskalendern för vuxna. Ja inte fel att ge till barnen som gillar te heller för den delen.

Köp här >>

Vingummi-kalender

Personligen så är vingummi en stor favorit när det kommer till godis. Just den här bjuder på lyxiga smaker som vi starkt rekommenderar om mi är ute efter en adventskalender med godis i.

Köp här >>

Tvålar

Badkaren används som flitigast under de kalla månaderna där advent ingår. Ett ypperligt tillfälle att ge bort ett gäng spännande tvålar och så kallade badpärlor. Klipp till på adventskalendern innan de säljer slut.

Köp här >>

Många flera adventskalendrar för vuxna kommer närmare advent 2018.

Godis, smink och dryck

Rubriken belyser endast några av de produkter som vi kan finna bakom adventsluckorna till vuxna. För varje advent som går kommer allt fler och det är med spänning vi ser fram emot årets nyheter. Till gottegrisen är en klassisk chokladkalender ett givet val. De finns vanligen med både ljus eller mörk choklad. Vissa har till och med ett blandat innehåll.

Finns ingen passande adventskalender som uppfyller era kriterier? Att göra sin egna öl-adventskalender till sin bästa vän, partner, pappa eller till den person som gillar öl är enkelt. De är tyvärr svåra att finna färdiga online men ett besök på systembolaget och mixa upp ett flak öl så är grunden klar. Skriv nummer på lappar eller köp klisterlappar speciellt till advent med siffrorna 1 till 24. Samma koncept går såklart att tillämpa på vad som än önskas. Varför inte blanda hej vilt i er hemmagjorda adventskalender?

Som syntes så kan advent vara en mysig och spännande tid för alla. Från gamla mormor till kompisen i medelåldern och alla där i mellan. Ge hellre bort en kalender för mycket än ingen alls, även till dig själv. Hoppas förslagen var till nytta!

Lust att tipsa dina vänner om sidan? Vi uppskattar alla klick vi får, tusen tack!
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone